- Rezervasyon için (0312) 220 20 43 | [email protected]
6 kişilik;
500 gram et
Zeytinyağı
2 adet soğan
10 diş sarımsak
4 adet orta boy domates
4 adet yeşilbiber
3 adet taze kırmızı biber
Karabiber
Pul biber
Tuz
Kurutulmuş Zahter veya Taze Kekik
Soğanlar ve yeşilbiber halka şeklinde, domatesler küp şeklinde, etler küçük parçalar halinde doğranır. Hepsi karıştırılıp suyunu çekinceye kadar pişirilir. Üzerine zeytinyağı eklenerek hafifçe kavrulur. İçine soğan, sarımsak, yeşilbiber, domates ve baharatlar eklenerek karıştırılır. Yeteri kadar tuz serpilerek suyunu çekinceye kadar pişirilir. Maydanozla süslenerek sıcak servis yapılır. Güveçte veya geniş bir tencerede pişirilir.